Akcije

Pokrenli smo novu akciju u koju se možete uključiti - Vijenac ljubavi!Ovdje više informacija...

Informacije

"Koliko je neki čovjek vrijedan za svoju zajednicu ovisi, u prvom redu, o tome koliko su njegovi osjećaji, misli i djela usmjereni na unapređivanje života drugih ljudi (1934.)" - Albert Einstein

Primatelj : Udruga "Osmijeh", Gajeva 11, Našice;

IBAN PBZ: HR2423400091110403320

Upoznajte nas

upoznajtenasSVE naše akcije su TRANSPARENTNE: svaka uplata se nalazi u popisu, svaki račun je skeniran!

SVI mogu pomagati: netko donacijom, netko pomoći u vrtu a netko kreativnim radom!

Provjerite ovdje naš profil...

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 9 

Udruga Osmjeh, kao jedina udruga mladih na području grada Našica, svojim aktivnostima potiče humanitarni i volonterski rad mladih s ciljem snaženja solidarnosti među građanima. U tu svrhu Udruga se bavi različitim humanitarnim aktivnostima, među kojima ističemo proizvodnju povrća za potrebe pučkih kuhinja.

Zbog sve učestalijih poskupljenja hrane, ove godine Udruga želi proširiti svoje aktivnosti ciklusom edukacijskih predavanja i proizvodnih radionica u okviru projekta „EKO-EDUKO VRT“ putem kojeg bi mlade osobe i svi zainteresirani građani mogli naučiti agrotehniku proizvodnje povrća u biokompostnom supstratu koristeći nove proizvodne sustave koji omogućuju proizvodnju tijekom cijele godine i višestruko povećavaju prinose i prihode po m2 korištene površine. Učenje ovog pristupa povezano je s kvalitetnim zbrinjavanjem biootpada za potrebe proizvodnje komposta čime se dodatno povećava društvena korist ovakve proizvodnje.

Za potrebe ovog projekta Udruga će koristiti stručnu pomoć dr.sc. Snježane Tolić s Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku koja je osmislila i inovirala opremu za eko-vrt kao i ciklus predavanja i proizvodnih radionica za koje intelektualna prava posjeduje proizvodno uslužna zadruga „Slagalica“ iz Ladimirevaca koja će izraditi potrebnu opremu bez naplate troškova proizvodnje.


rssfeed Poštovani posjetitelji, sadržaj možete pratiti putem RSS kanala, ili ga možete dodati na Vaše društvene mreže.
Favoriten Twitter Facebook Myspace Stumbleupon Digg google Yahoo