Akcije

Pokrenli smo novu akciju u koju se možete uključiti - Vijenac ljubavi!Ovdje više informacija...

Informacije

"Koliko je neki čovjek vrijedan za svoju zajednicu ovisi, u prvom redu, o tome koliko su njegovi osjećaji, misli i djela usmjereni na unapređivanje života drugih ljudi (1934.)" - Albert Einstein

Primatelj : Udruga "Osmijeh", Gajeva 11, Našice;

IBAN PBZ: HR2423400091110403320

Upoznajte nas

upoznajtenasSVE naše akcije su TRANSPARENTNE: svaka uplata se nalazi u popisu, svaki račun je skeniran!

SVI mogu pomagati: netko donacijom, netko pomoći u vrtu a netko kreativnim radom!

Provjerite ovdje naš profil...

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 6 

U želji da se kuća, koju smo uz pomoć donatora i općine Koška otkupili od Agencije za nekretnine a u korist djece, održi u primjerenom stanju za život, odlučili smo krenuti u ovu akciju. Djeca su u međuvremenu ostala bez oba roditelja i udomljeni su u dobroj obitelji. Obzirom da već ima djece koja se približavaju punoljetnosti kada više nemaju pravo na skrbništvo, te moraju otići svojim putem, željeli smo omogućiti im pristojan smještaj u kući iz koje su životom otrgnuti. Kuća je u jako lošem stanju što se može vidjeti na slikama. Ponovno se javilo nekoliko volontera raznih zanimanja koji su bili spremni donirati svoje vrijeme i znanje kako bi se što kvalitetnije kuća obnovila. Kada kuća bude osposobljena za normalan život, a dok djeca ne stasaju do punoljetnosti,  planiramo ju ustupiti na korištenje socijalno ugroženoj obitelji. 

Pozivamo sve koji su spremni sudjelovati prikladno svojim mogućnostima (radom ili donacijama) u akcijama koje su ispred nas kako bi radovi tekli brže i kvalitetnije. Zahvaljujemo svima koji su već uključeni.


rssfeed Poštovani posjetitelji, sadržaj možete pratiti putem RSS kanala, ili ga možete dodati na Vaše društvene mreže.
Favoriten Twitter Facebook Myspace Stumbleupon Digg google Yahoo